De unieke voordelen van onze
allrisk motorfietsverzekering

T/m 10 jaar garantie, inclusief 2 jaar fabrieksgarantie en 3 jaar aanvullende garantie

Extra garantie is handig als u wordt geconfronteerd met een plotseling optredend defect aan uw motorfiets. Dan wilt u het liefst dat deze onverwachte kosten onder de garantie vallen. Met onze allrisk verzekering verlengen wij gedurende de looptijd de garantie van standaard 5 jaar tot en met 10 jaar (120 maanden) of 180.000 km. De eerste 5 jaar bestaat uit 2 jaar standaard garantie en 3 jaar aanvullende garantie op motorfietsen uit de Benelux. U heeft bij reparaties recht op 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon. Zónder dat u hiervoor extra betaalt.

Lees hier welke onderdelen vallen onder verzekerde garantie

100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon

Indien u de Allrisk Honda Insurance Motorfietsverzekering heeft afgesloten, heeft u bij reparaties, maximaal 10 jaar na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs, recht op 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon. Zónder dat u hiervoor extra betaalt. Mits ieder jaar tijdig onderhoud heeft plaatsgevonden en/of de onderhoudshistorie bekend is.

3 jaar nieuwwaarde- /aanschafwaarderegeling

Als uw Honda total loss raakt of wordt gestolen, dan geldt vanaf het moment dat uw Honda Insurance Allrisk Motorfietsverzekering ingaat: 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor uw nieuwe Honda of 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor uw Honda occasion.

Normaal gesproken zou u alleen de dagwaarde vergoed krijgen. Dat kan u dus duizenden euro’s voordeel opleveren! En tot de andere auto geleverd is, heeft u ook nog eens maximaal 30 dagen recht op gratis vervangend vervoer.

Gunstige eigen risico regeling

Standaard is het eigen risico € 150,- per gebeurtenis. Indien uw Honda motorfiets wordt gerepareerd binnen het netwerk van Honda Insurance, vervalt dit eigen risico. Specifiek bij ruitvervanging is een eigen risico van toepassing van € 67,50 per gebeurtenis. Voor schade aan het windscherm die gerepareerd kan worden, geldt geen eigen risico. Voor bestuurders jonger dan 24 jaar geldt een afwijkend eigen risico, zie de voorwaarden.

24/7 Pechhulp Nederland

Motorfietspech is heel vervelend. Dan is het goed om te weten dat u met de allrisk motorfietsverzekering van Honda Insurance ook kunt profiteren van 24/7 pechhulpservice! Of dat nu in uw woonplaats of elders in Nederland is, de alarmcentrale staat u bij.

Uw motorfiets wordt in de meeste gevallen direct gerepareerd. Maar als het niet anders kan, wordt uw motorfiets vervoerd naar een reparateur. Dat is meestal uw eigen dealer. 

Kies je pakket

Naast de unieke allrisk motorfietsverzekering kun je ook kiezen voor de WA+ (Beperkt Casco) of de WA-verzekering

Vergelijk de verzekeringspakketten